Työvalmentaja auttaa työnhaussa

Työvalmentaja auttaa sinua, kun etsit itsellesi työpaikkaa. Työvalmentajalta voit saada tukea työpaikan hakuun, työhakemuksen tekemiseen, työhaastatteluun valmistautumiseen ja työsuhteen solmimiseen. Työvalmentajalta saat tukea myös tilanteissa, joissa uusi työ vaatii kouluttautumista.

Työvalmentajan kanssa kartoitatte yhdessä sinulle parhaiten soveltuvat työtehtävät, jonka jälkeen työvalmentaja auttaa sinua työpaikan etsimisessä. Valmennuksen aikana löydät vahvuutesi ja opit tuomaan osaamisesi entistä paremmin esille.

Kun sopiva työpaikka on löytynyt, työvalmentaja voi auttaa sinua alkuun työpaikalla. Valmentaja voi auttaa esimerkiksi sopimusten teossa.

Valmennus käytännössä

Työvalmennukseen hakeudutaan joko TE-toimiston tai vakuutusyhtiön kautta. Valmennus alkaa yhteistapaamisella, jossa sinun lisäksesi ovat mukana työvalmentaja ja työvoimahallinnon tai vakuutusyhtiönedustaja. Tapaamisessa sovitaan työvalmennuksen tavoitteet ja kesto.

Työvalmennus jatkuu asiakkaan ja valmentajan keskinäisillä tapaamisilla ja muulla yhteydenpidolla. Työvalmennuksen tavoitteena on aina työllistyminen avoimille työmarkkinoille.

Kurkkaa samalla työvalmentajiemme esittely täältä.