Edelleensijoitus – kiitorata työsuhteeseen

Kerro meille, mitä tarvitset. Saat muutamassa päivässä tekijän töillesi. Sinun tarvitsee vain hyväksyä tuntikirjanpito, me hoidamme kaiken muun byrokratian.

Tiedätkö, mitä on De minimis -tukiMilloin viimeksi olet täyttänyt palkkatukihakemuksenOletko etsinyt tekijöitä TE-toimiston kautta?

Suurin asiakkaasi tekee tänään ison tilauksen. Työvoiman tarve räjähtää käsiin. Mutta mistä tekijät?

Kun tutut ja tutun tutut on soitettu läpi, seuraavaksi käännyt TE-toimiston puoleen. Kun olet viimein saanut sovituksi tapaamisen, käynyt läpi eri työllistämismahdollisuudet ja täyttänyt lappuja lapun perään, asiakkaasi on jo muualla.

Asiat voi tehdä toisin. Entä jos antaisit meidän auttaa?

Tarjoamme sinulle tekijän jo muutamassa päivässä. Etsimme tekijäpankistamme potentiaaliset tekijät, joista sinä valitset teille sopivimman. Sinun ei tarvitse käyttää aikaasi paperin pyörittelyyn ja pykälien tarkisteluun oikeiden tietojen täyttämiseksi. Me teemme sen puolestasi – ja nopeasti.

Välitämme työntekijöitä, jotka ovat oikeutettuja palkkatukeen. Käytännössä työntekijä on työsuhteessa Länsivalmennukseen. Työ tehdään asiakkaan työnjohdon alaisuudessa.

Edelleensijoitus on työnantajalle vuokratyötä edullisempaa, koska sen edellytyksenä on palkkatuki. Palkkaamiseen liittyvät riskit pienenevät merkittävästi.

 

Edelleensijoitus sopii teille jos

  • Tarvitsette nopeasti työvoimaa.
  • Teillä on tarve kausityöntekijöille.
  • Tehtävä työ ei vaadi suurta erityisosaamista.
  • Haluatte katsoa rauhassa, onko tekijä teille sopiva.
  • Ette halua käyttää aikaa byrokratian pyörittelyyn. 

 

Minkälaista hyötyä palvelustamme on? Annetaan kymmenen vuotta asiakkaanamme olleen teknologiateollisuuden asennusyrityksen Grippertecin Jukka Pihlajaniemen kertoa:

”Länsivalmennus reagoi tarpeisiimme kokemuksemme mukaan nopeammin kuin muut palveluntarjoajat. Saamme asentajan töihin muutamassa päivässä. Siitä on meille suuri apu. Pääsemme heti täysillä eteenpäin, kun saamme ison tilauksen. Byrokratia hoituu niin, että meille jää vain tuntilappujen hyväksyntä.

Monet Länsivalmennuksen kautta töihin tulleet ovat jääneet palkkalistoillemme pysyvästi.”

Maalausliike Tuomikosken Juha Tuomikoski arvostaa Länsivalmennuksen mutkatonta ja nopeaa palvelua.

”Työmme rakennusalalla on hyvin kausiluonteista, tarve tekijöille saattaa tulla hyvin nopeasti. Länsivalmennus etsii meille tarvittaessa heti hyviä tekijöitä ja byrokratia hoituu päivissä. Tämä on meille todella vaivaton ja hyvä systeemi.”

Edelleensijoitus on siis parhaimmillaan oiva kiitorata työnantajalle löytää uusia ammattilaisia. Työntekijälle se on polku lähteä kokeilemaan uutta työtä. Todellinen win-win.
 

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on tarve nopealle työvoimalle.

  • Teemme profiilin tarpeistanne.
  • Esihaastattelemme ja tarjoamme profiiliin sopivat tekijät.
  • Hoidamme kaiken tarvittavan byrokratian.
  • Teemme määräaikaisen sopimuksen.
  • Laskutamme kaikki palvelut säännöllisesti yhdellä laskulla. 

  

Etsitään teille sopivat tekijät. Muutaman arkipäivän päästä he ovat jo teidän työkavereitanne.

 P.S. Jos palkkatuen määräaikaisuus on teillä loppumassa ja teillä on edelleen tarvetta työvoimalle, saat meiltä apua myös vuokratyöhön liittyvissä asioissa.